Hvad er en Google MyBusiness profil?

Hvis du fx søger efter “Frisør tæt på mig” eller “Spisested Esbjerg”, kommer der et kort frem med virksomheder tæt på dig eller i den by du søger efter.
Her kan du klikke på virksomhederne og se deres Google MyBusiness profil – Hvis de altså har udfyldt den.

Når personer søger efter fx “Frisør tæt på mig” eller “Spisested Esbjerg”, er det ofte fordi de står og skal bruge dette netop nu. Det er derfor vigtigt at man står som en af de første på listen og at man har udfyldt og opdateret sin Google MyBusiness profil.
Personen skal finde virksomhedsprofilen og de skal finde den troværdig. Det kræver noget arbejde at være blandt de første og vise en troværdighed.

Der bliver lavet rigtig mange Google søgninger hver dag og vi skal helst finde svaret med det samme, ellers finder vi noget andet.
Søger du efter et spisested i byen, er de steder der kommer frem signalere at de er åbne, og bliver besøgt at andre mennesker. Det er også godt at du kan se hvilken type man de servere og ikke mindst at de har åbent på det tidspunkt du har planer om at spise der.

Google My Business er derfor et meget vigtigt element for en virksomhed – specielt en virksomhed der finder sine kunder i lokalområdet.

Google My Business er gratis at bruge, hvis du har mod på selv at sætte det op og skabe en aktiv profil.
Hvis du vil komme godt fra start og skabe en profil der giver kunder i butikken, er du altid velkommen til at kontakte mig.

“Google My Business er derfor et meget vigtigt element for en virksomhed – specielt en virksomhed der finder sine kunder i lokalområdet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *